Curriculum Vitae

KUNST RESUMÉ

Min karriere er koncentreret om kunst som jeg arbejder med ud fra flere indfaldsvinkler: som skabende kunstner, mentor, kunstunderviser, kunstpolitiker, kronikør, debattør samt forsker i kunst og kunstners forhold.

Jeg har erfaring i mange forskellige kunstneriske discipliner, men opfatter kunsten skabt til vægen som min hoveddisciplin.

Kunstideologisk arbejder jeg på en platform bestående af det konstruktive, det konkrete, og med det abstrakte, det parallelle og det fusionistiske som værkskabelses modeller.

Øvelsen fra idé til gennemførelse af kunstværket, og viljen til at gennemføre et sublimt resultat er ledetråden i mit arbejde. Projektet "Den Store Kunstdimittend-undersøgelse" og andre projekter jeg har arbejde med er naturligvis gennemført i overensstemmelse med denne ånd.

Jeg er som følge af mine aktiviteter på den kunstpolitiske scene blevet inviteret til at deltage i flere kunstdebatter som paneldeltager. Disse aktiviteter anser jeg sammen med forskningen som kunstneriske processer.